Гордон Рамзі поділився своїм способом нарізки авокадо без особливих зусиль / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Авокадо зараз на піку популярності, особливо серед любителів фітнесу та правильного харчування. Відомий у всьому світі кухар Гордон Рамзі поділився своїм секретом щодо нарізки цього популярного фрукта.

Видання Mirror пише, що підготовка авокадо до вживання досить-таки складне завдання.

Шеф-кухар Гордон Рамзі поділився своїм способом нарізки фрукта без особливих зусиль.

"Отже, це кісточка. Тож будьте дуже обережні з цим шматочком. Просто наколіть, а потім просто поверніть, і вона вийде. Потім ми просто дуже акуратно поріжемо його, хрест-навхрест. Будьте обережні - не пошкодьте ножем шкірку. Таким чином, ви легко наріжете авокадо кубиками", - розповів іменитий кухар.

На цьому хитрощі не закінчуються: він радить виймати нарізану кубиками м'якоть маленькою ложкою, щоб вийшли зручні шматочки.

Коли ви розрізаєте авокадо навпіл, кісточку завжди потрібно видаляти, перш ніж виймати м'якоть. Це вимагає обережності, тому що доводиться використовувати ніж.

Хоча деякі вважають за краще виймати м'якоть перед тим, як нарізати її, Гордон пропонує спочатку нарізати м'якоть авокадо, а потім зняти шкірку. Існує безліч способів зробити це, але техніка Гордона спрощує процес.

Раніше УНІАН писав, як зробити так, щоб авокадо не темніло.

Вас також можуть зацікавити новини: