Лайфхак, який дасть змогу швидко очистити волоські горіхи / скріншот

Сезон волоських горіхів практично добіг кінця - вже минув вересень і закінчується жовтень. І хоч зібрати плоди вже є складним завданням, деякі люди замислюються над тим, як же їх почистити у великій кількості, стикаючись із міцною шкаралупою.

Блогерка Катерина Онча на Youtube поділилася дивовижним бабусиним секретом, який дасть змогу відносно швидко впоратися з цією "місією". Вам знадобиться пройти всього кілька етапів, які займають за часом близько 10-15 хвилин.

З самого початку необхідно вимити волоські горіхи у воді, очистивши їх від усякого бруду. Після чого потрібно поставити глибоку каструлю з водою на вогонь, довести її до кипіння і закинути волоські горіхи в ємність. Після чого їх потрібно прокип'ятити 5 хвилин, періодично помішуючи. Це дасть змогу плодам рівномірно прогрітися і вже за п'ять хвилин їх можна буде легко очистити.

У відео Онча користується молотком, щоб показати, що достатньо вдарити важким предметом по середині горіха, щоб розділити плід на дві половини.

Інші поради, пов'язані з продуктами харчування

Раніше УНІАН повідомляв, як зберігати картоплю місяцями свіжою. Найголовніше, за словами експертів, знайти прохолодне, темне місце, але водночас воно має бути доволі сухим і добре провітрюваним.

Крім того, які консерви на зиму потрібно купити вже зараз. Головне підбирати такі продукти, які можуть зберігатися без холодильника протягом тривалого періоду часу.

Вас також можуть зацікавити новини: