Як дізнатися, що колега вам симпатизує / фото ua.depositphotos.com

Психолог Мері Кові з Техасу назвала п'ять явних ознак того, що ви подобаєтеся своєму колезі, і як визначити, романтична це симпатія чи платонічна, пише журнал Parade.

5 ознак того, що ви подобаєтеся колезі

Приділяє вам більше уваги. Ваш колега намагається знайти або створити привід поговорити з вами і розшукати вас. Ви проводите більше часу разом на роботі.

Ставить вам більше особистих запитань. Запитання, які не були б "нормальними" або "необхідними" - можливо, про ваших братів і сестер, про те, що ви робите після роботи та чи є у вас партнер, - можуть бути ознаками захоплення.

Відео дня

Додав вас у соцмережах. У сьогоднішню епоху технологій соціальні мережі є поширеним і простим засобом взаємодії з людьми поза роботою. Якщо ваш колега не є впливовою особою, яка прагне до збільшення кількості підписників, запит ваших акаунтів у соціальних мережах, імовірно, є ознакою того, що він хоче пізнати вас краще та більше взаємодіяти з вами.

Висловлює бажання проводити час разом поза роботою. Це ще одна важлива ознака того, що колега виявляє до вас якийсь інтерес.

Робить компліменти. Вони можуть ґрунтуватися на зовнішності, особистості чи здібностях.

За словами психолога, ті, хто відчуває до вас платонічний інтерес або просто добрий і доброзичливий, також можуть проявляти деякі з перерахованих вище видів поведінки. Фахівець додала, що єдиної ознаки, за якою можна було б дізнатися, закохана людина чи ні, не існує. Але є низка чинників, на які слід звернути увагу: загальне збільшення уваги та відчуття, що ця увага відрізняється від тієї, яку ви отримуєте від інших колег.

Раніше УНІАН писав, що здатне змусити людей миттєво втратити до вас повагу.

Вас також можуть зацікавити новини: