Є тонка грань між дачею корисних порад і надмірною критикою / фото depositphotos.com

Розуміння людської поведінки може бути складною справою. Особливо коли люди намагаються приховати свої справжні почуття до вас. Але є тонкі ознаки поведінки, які видають їх. Про це у своїй статті для видання HackSpirit пише Лаклан Браун, відома експертка з уважності, стосунків та особистого розвитку, авторка книжки "Приховані секрети буддизму: як жити з максимальним впливом і мінімальним его".

У публікації експертка назвала вісім тонких ознак поведінки людини, яка відчуває до вас неприязнь. Йдеться про такі ознаки:

Вони уникають зорового контакту. За словами Браун, зоровий контакт - це одна з найважливіших форм невербального спілкування, а також явна ознака залученості, інтересу і поваги. І коли хтось вас не виносить, він часто уникає прямого зорового контакту, зазначила авторка. Вона додала, що це підсвідома спроба дистанціюватися від вас.

Відео дня

Вони постійно невизначені з вами. Якщо хтось постійно невизначено ставиться до вас, це може бути його способом тонко висловити свої негативні почуття, пояснила Браун.

Вони копіюють вашу негативну поведінку. Експертка зазначила, що це підсвідомий спосіб підкреслити ваші недоліки або дратівливі звички.

Вони надмірно критикують. Як пояснила Браун, конструктивна критика корисна, але є тонка межа між наданням корисних порад і надмірною критикою. І якщо хтось потай вас не виносить, він може частіше переходити цю межу. Ви можете помітити, що вони чіпляються до вашої роботи, вашого вибору або навіть до таких тривіальних речей, як ваш одяг.

Вони виключають вас із громадських заходів. За словами експертки, якщо хтось вас не виносить, він може непомітно виключити вас із громадських заходів або групових обговорень. І це не завжди явно.

Вони часто вас перебивають. Якщо ви постійно виявляєте, що не можете закінчити речення, не будучи перебитим, це може бути більше, ніж просто погані манери, зазначила Браун.

Їхня мова тіла "закрита". Якщо хтось вас не виносить, його мова тіла може бути закритою під час взаємодії з вами. Він може схрещувати руки, уникати прямого контакту з вами або зберігати більшу фізичну дистанцію, ніж потрібно, пояснила експертка.

Вони байдужі до вас. Коли хтось таємно вас не виносить, він може демонструвати повну відсутність інтересу до вашого життя, резюмувала авторка.

Нагадаємо, раніше експерти назвали 4 фрази, які можуть врятувати стосунки.

Вас також можуть зацікавити новини: