Що потрібно твоїй душі - тест по картинках / колаж УНІАН

Ви коли-небудь замислювалися, чому обрали саме цей символ, щоб носити його як кулон? Або, можливо, ви завжди хотіли собі татуювання у вигляді певного знака. Цей потяг, що йде зсередини, насправді показує, до чого прагне наша душа. Очистіть свої думки і подивіться на картинку - дозвольте своєму серцю вибрати один алхімічний символ. Готові дізнатися більше про те, який символ вашої душі і що він означає? Дивіться відповіді на тест нижче.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Виберіть алхімічний символ, щоб дізнатися, що потрібно вашій душі - психологічний тест

Ось що означає ваш вибір:

Відео дня
  • Лев

Леви символізують Сонце і вашу потребу взяти під контроль свою долю.

Якщо ви вибрали лева, то, ймовірно, вам хочеться втекти від того, що ви будували з такою працею. Лев символізує Сонце, першоджерело сили - отже, Лев дорівнює домінуванню. Ви зробили все можливе, щоб створити життя, яким живете, але тепер ви відчуваєте себе в пастці настирливих обов'язків. Тому ви й замислюєтеся над тим, чи не спробувати вам піти іншим шляхом.

Вихід: насправді, існує причина, чому ви зробили те, що зробили. Змиріться зі своїм вибором - адже саме ви його зробили. Прийнявши це, ви побачите, що зможете ефективно справлятися з усім, що потрібно.

Пам'ятайте, що доля завжди у ваших руках, і, якщо ви хочете вирватися на свободу, то можете це зробити.

  • Пісочний годинник

Пісочний годинник - символ неминучості, кругообігу часу.

Якщо ви вибрали пісочний годинник, то, ймовірно, відчуваєте себе в пастці часу. Час зупинився для вас у минулому через трагічний або болісний досвід. Тож ви відчуваєте, що повільно тонете, не маючи сил, і чекаючи, що станеться неминуче.

Вихід: старіння - це частина життя і смерті. Ми всі народжуємося, дорослішаємо й помираємо, проте це не те, чого ми маємо боятися. Примиріться з часом, а, якщо можете, примиріться і з минулим. Це те, що зробило вас тим, ким ви є зараз. І зараз ви набагато сильніші, ніж раніше.

Живіть сьогоденням, пам'ятайте про те, що ви - всемогутні, а час - ваш друг.

  • Місяць

Місячні сили асоціюються з емоціями та прихованими істинами.

Якщо ви обрали місяць, то ваше серце - це поле битви. Щось потужне глибоко всередині вас не дає вам заснути, або щойно прокинулося і не дає вам спати ночами. Що це за таємна емоція - лють, ненависть, гнів чи просто пристрасть?

Вихід: ви потребуєте спокою, і найкращий спосіб досягти його - виставити ці емоції на сонячне світло, тобто визнати їхнє існування. Прийняття їх - це початок, а скритність - це те, що робить емоції не в міру сильними. Коли ж вони виходять назовні, то перестають так сильно впливати на нас.

Навчіться висловлювати свої почуття, приховувати або пригнічувати їх - тільки шкодити собі.

  • Ключ

Ключі завжди асоціювалися з нашим сприйняттям на нашому життєвому шляху.

Якщо ви вибрали ключ, то ви відчайдушно потребуєте відповідей. Шлях, яким ви йдете, змусив вас поставити під сумнів усе, що ви колись вважали беззаперечним. Можливо, ви не знаєте, де шукати відповідь, або втомилися від пошуків. У якийсь момент ви відчуваєте, що вас абсолютно нічого не цікавить.

Вихід: ключ уособлює ваше бажання відкрити ворота інших світів і шляхів. Він - це прояв вас самих, який допоможе вам вийти за межі поточного життя і знайти більше гострих відчуттів і вражень.

Знайдіть спосіб подорожувати - це допоможе вам познайомитися, поспілкуватися з іншими людьми, пізнати нове і знайти відповіді на всі свої запитання.

  • Рука Хамса

Рука Хамса асоціюється із захистом від злих сил.

Якщо ви обрали руку Хамси, то, ймовірно, стали мішенню для злої магії. Можливо, ви вже помітили деякі дивні знаки, які намагаються попередити вас про цю ситуацію.

Вихід: рука Хамси говорить вам, що свобода, навіть у найтемніші часи, лежить у наших власних руках. Це ми потрапили в пастку - і ми самі завжди можемо звільнитися. Для цього потрібно прийняти і пробачити себе за свої слабкості. Це посилить любов до себе та свого духу - а саме це і є нашою найвищою силою.

Знайдіть час, щоб розслабитися і поповнити свою енергію - тільки ви знаєте, що вам зараз може допомогти.

Вам також може сподобатися тест на особистість - який із 7 смертних гріхів ваш.

Вас також можуть зацікавити новини: