Як зробити картоплю хрусткою? / Колаж УНІАН / Скриншоти

Важко знайти людину, яка б не любила смажену картоплю. Попри те, що приготування цієї страви здається неймовірно простим, завжди існують способи удосконалити її.

Блогерка misojenkitchen опублікувала у TikTok власний рецепт хрусткої, розсипчатої картоплі. Відео вже набрало 184 тисячі вподобань та понад 20 тисяч поширень. Головною хитрістю цього рецепту є курячий бульйон - вам треба відварити в ньому картоплю, перш ніж починати смажити.

Авторка відео очищає маленьку картоплю та залишає варитися у курячому бульйоні. Потім вона дістає її з каструля, трясе й оббиває в мисці, щоб зробити більш пухкою, та приправляє часниковою приправою, цибулевим порошком, сіллю, чорним перцем та розмарином. 

Смажити картоплю треба на олії, перевертаючи кожні 15-20 хвилин, щоб вона пропеклася з усіх боків. "Ця картопля завжди користується успіхом і розходиться за лічені секунди", - додала блогерка.

Інші поради для приготування смачної картоплі

Раніше виконавчий шеф-кухар Francois Frankie, власник ресторану Eat KBC у та співвласник ресторанів Red Beard розповіли, які сорти картоплі обирати, якщо ви хочете приготувати найсмачніше пюре.

А відомий британський кухар Джеймс Мартін поділився своїм способом приготування ідеальної запеченої картоплі.

Вас також можуть зацікавити новини: