Тест на уважність для дорослих / фото УНІАН

Мова тіла може багато чого сказати про людину і видати її брехню, навіть якщо зі слів це не помітно. Перевірте, наскільки ви спостережливі та чи добре розумієте невербальні знаки. Подивіться на картинку і подумайте, яка з жінок бреше співрозмовнику. Цей тест на логіку й уважність пройдуть небагато людей.

Не поспішайте з відповіддю і зверніть увагу на позу жінок, а також на їхній погляд. Невелика підказка: правильних відповідей може бути кілька.

Жінка 1

Відкриті долоні і прямий погляд говорять про те, що їй нема чого приховувати. Ця жінка відверта і налаштована на чесний діалог. Тож вона точно не брехуха.

Відео дня

Жінка 2

Цю жінку видає погляд - вона уникає прямого зорового контакту зі співрозмовником і дивиться вбік. А нервове посмикування за волосся говорить: вона щось приховує.

Якщо ви обрали цей варіант, то ви успішно пройшли складний тест на уважність. Ця жінка намагається приховати правду.

Жінка 3

Прямий погляд і рука під підборіддям вказують на зацікавленість у розмові. Ця жінка уважно слухає співрозмовника, а значить налаштована на відвертий діалог. Цей варіант неправильний.

Жінка 4

Жінка на останній картинці прикриває обличчя рукою. Такий жест часто говорить про намір приховати правду. Якщо під час розмови людина постійно чухає шию, закриває рот або торкається носа, то підсвідомо відчуває невпевненість у своїх словах.

Якщо ви запідозрили цю жінку у брехні, то ви абсолютно маєте рацію!

А якщо ви обрали варіанти 2 і 4, то тест на уважність пройдено на 100%. Ви знайшли обох брехунів.

Вас також можуть зацікавити новини: