99% людей не проходять цей тест на інтелект: скільки дірок у футболці

Головоломки з картинками тренують уважність і розвивають уміння помічати дрібні деталі. Такі завдання дуже приваблюють людей, адже кожному хочеться перевірити себе. Ми підготували складний тест на інтелект, відповідь на який здається очевидною. Але пам'ятайте - мозок може вас обманювати.

Тест на інтелект - скільки дірок на футболці

Умови завдання дуже прості - потрібно подивитися на картинку з футболкою і назвати кількість дірок в одязі. На перший погляд відповідь здається очевидною, адже ми одразу бачимо два великі розрізи на тканині. Але насправді все не так просто.

На розв'язання головоломки вам дається 5 секунд. Уважно розгляньте картинку і подумайте над відповіддю. Якщо вам вдасться розв'язати загадку, то у вас високий інтелект і розвинене логічне мислення.

Відео дня

Правильна відповідь

Більшість людей провалюють цей тест на логіку, оскільки концентруються лише на двох найпомітніших дірках. Однак не варто забувати, що отвори в рукавах і горловині, а також низ футболці також є дірками. Тому в будь-якій футболці є щонайменше 4 дірки.

Ще одна хитрість цього завдання полягає в тому, що розрізів по центру футболки насправді не 2, а 4. Вони просвічуються наскрізь, а значить зроблені з двох боків.

Таким чином, правильна відповідь - у футболці вісім дірок.

Вас також можуть зацікавити новини: