Відома співачка та акторка Дженніфер Лопес дуже серйозно ставиться до свого здоров'я. У вільний від роботи час вона все ще має інтенсивний графік тренувань, а тому дуже піклується про своє харчування. Зірка віддає перевагу поживній їжі.
Тренер знаменитостей Трейсі Андерсон раніше розповідала PEOPLE, що дієта Лопес зосереджена на свіжій їжі.
"Це все органічно і все дуже добре продумано, з балансом дуже якісних білків і великою кількістю поживних речовин", – зазначала експертка.
Так, на сніданок вона обирає популярні варіанти, такі як тости з авокадо. За словами джерела видання In Touch, коли Лопес та Бен Аффлек раніше снідали разом, то обирали "тости з авокадо, гранолу та ягоди" однією з головних страв.
Як пише Mirrоr, авокадо містить клітковину та корисні жири, які можуть допомогти підтримувати здоровий рівень холестерину та зменшити ризик ішемічної хвороби серця.
Дослідження, проведене Журналом Американської кардіологічної асоціації, показало, що вживання одного авокадо на тиждень може знизити ризик розвитку ішемічної хвороби серця на 21%.
"Є багато доказів того, що важливіше думати про свій раціон у цілому, а не зосереджуватися на одній окремій їжі. Щоб зберегти ваше серце здоровим, ви повинні зосередитися на споживанні великої кількості овочів, фруктів, риби, бобових і цільнозернові продукти, а також скорочення споживання продуктів з високим вмістом солі, цукру та насичених жирів, таких як тістечка, печиво та цукерки", - радить британська кардіологічна фундація
Вікторія Тейлор, старший дієтолог Британського кардіологічного фонду, зазначила, що заміна продуктів з насиченими жирами (сир, масло чи жирне м’ясо), на їжу з ненасиченими (авокадо, жирна риба, горіхи, насіння, оливкова або рапсова олія), допоможе підтримувати зздоровий рівень холестерину.
Водночас британський кардіологічний фонд попереджає, що хоча гранола містить клітковину, але важливо стежити за додаванням цукру та насичених жирів.
Раніше УНІАН розповідав, який найкращий та найгірший сніданок.