Слід розшукати сороку серед купи пінгвінів / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Уважність можна легко та досить швидко "прокачати" - для цього можна, наприклад, виконувати візуальні загадки на логіку для дітей і дорослих. 

Створена така свіжа загадка-головоломка - на зображенні всі відразу бачать велику кількість пінгвінів, але розшукати слід сороку. На виконання завдання треба витратити 9 секунд - коли будете братися за роботу, не забудьте засікти час.

За таку кількість часу реально розшукати пташку, але треба відразу згадати, що є спільного між пінгвінами та сорокою. Пригадавши важливу деталь, ви зможете зрозуміти, на що більше звертати увагу, і яка "пастка" може бути.

Відео дня
Треба серед купи пінгвінів розшукати сороку / колаж УНІАН

Правильна відповідь на загадку така - сорока була недалеко від центру оптичної головоломки. Варто зазначити, що і ця птаха, і пінгвін мають на своєму тілі чорні та білі елементи. "Пастка" полягає у тому, що чорну голову сороку важко роздивитися між чорними головами пінгвінів.

Сорока була майже у центральній частині зображення / колаж УНІАН

Цікаві новини - сьогодні варта уваги така оптична ілюзія

На зображенні є дуже багато букв Г, а розшукати серед них слід літеру, яка за якоюсь ознакою видається дивною. На виконання оптичної загадки треба витратити 9 секунд. Щоб впоратися із завданням, треба "вмикати" логіку.

Вас також можуть зацікавити новини: