Експерт пояснив, у чому ефективність дієти "30-30-30"/ Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

У соціальних мережах дедалі більше уваги привертає дієта під назвою "30-30-30-30". Як пише EatThis, вона поєднує в собі білок і вправи, і, за словами людей, які спробували її, приносить реальні результати.

Дієта "30-30-30" ідеально підходить тим, хто хоче спалити жир і схуднути, каже Джордан Гілл, сертифікований дієтолог з Top Nutrition Coaching.

"Ідея полягає в тому, щоб отримати 30 грамів білка протягом 30 хвилин після пробудження, а потім продовжити 30 хвилинами безперервного помірного кардіо", - пояснює він.

Відео дня

Отримання білка зранку в поєднанні зі щоденними вправами завжди дає масу переваг - забезпечує ситість, постійну енергію протягом дня і підтримання здоров'я м'язів, каже Гілл. Крім того, за його словами, включення регулярних вправ підтримує як фізичне, так і психічне здоров'я.

Водночас, як і з будь-якою дієтичною тенденцією, Гілл зазначає, що для деяких людей підтримувати дієту 30-30-30 в довгостроковій перспективі може бути проблемою.

"Я рекомендую людям вживати білок зранку і займатися спортом, коли це можливо, але не переживати через жорсткий розпорядок, коли обставини заважають", - додає Гілл.

Користувачі TikTok, які спробували цю дієту, також підтверджують її ефективність.

Так, користувач @casuallykatiee, розповідає у своєму відео: "Якщо ви одна з 80% жінок, які борються з гормональним дисбалансом, то ви знаєте, як важко схуднути. Після 30 днів методу 30-30-30 я нарешті почала помічати, як знову починає вимальовуватися мій прес. Я почуваюся стрункішою, легшою, сильнішою і здоровішою, ніж за довгий час".

Раніше фітнес-блогерка розкрила унікальну дієту, що складається з 2 продуктів - яєць і солодкої картоплі.

Вас також можуть зацікавити новини: