Поєднання картоплі та курки вже стало класичним / фото womanlifeclub.ru

Картопля з куркою - це дуже проста та ситна страва, яку легко приготувати й нагодувати всю сім'ю. Її можна зробити в одній каструлі.

Як пише BBC Good Food, цієї порції достатньо для чотирьох осіб. На кулінарному сайті страва отримала високі оцінки, а коментатори назвали її ідеальною для холодної пори року.

Для приготування знадобляться:

Відео дня
  • курячі стегна без кісток - 8 шт.;
  • олія - 1 ст.л.
  • ріпчаста цибуля - 5 шт.;
  • борошно - 2 ст.л.
  • кубики курячого бульйону - 2 шт.;
  • морква - 2 шт.;
  • картопля - 400 г;
  • заморожений горошок - 200 г;
  • зірниста гірчиця - 1 ст.л.;
  • свіжа зелень - жменя.

Нагрійте у чайнику 750 мл води. У цей час обсмажте курячі стегна в олії в каструлі. Додайте туди подрібнену цибулю і готуйте до рум'яного кольору. Кубики бульйону додайте разом з борошном, перемішайте до однорідності й поступово влийте гарячу воду з чайника.

Додайте нарізану моркву та картоплю, довівши до кипіння. Накрийте кришкою і варіть 20 хвилин. Після цього зніміть кришку, тушкуйте 15 хвилин, всипте горошок і готуйте ще 5 хвилин.

Приправте за смаком. Останньою всипаємо гірчицю. Розкладіть страву по тарілках і прикрасьте зеленню.

Що ще смачного приготувати

Раніше УНІАН розповідав, як приготувати вологий апельсиновий торт з доступних інгредієнтів за рецептом Мері Бері.

Восени гарно смакуватиме тушкована яловичина з галушками, а також  вершково-часникова паста за 25 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини: