
Відомий кондитер Найджелла Лоусон, яка є визнаним гуру вишуканої, але простої випічки, поділилася рецептом найпростішого, але божественно смачного шоколадного чізкейка з нутеллою. Як пише Express, він готується всього з кількох інгредієнтів, навіть без випічки, але має абсолютно розкішний смак.
Однак врахуйте, що цей чізкейк потрібно залишити в холодильнику щонайменше на чотири години, перш ніж його можна буде подавати.
Інгредієнти (на 8-12 скибочок):
- 250 г печива
- 75 г м'якого несолоного масла
- 350 г банка Нутелли
- 100 г рубаного підсмаженого фундука
- 500 г вершкового сиру (кімнатної температури)
- 60 г цукрової пудри
Метод приготування
Подрібніть печиво в кухонному комбайні, додайте масло і столову ложку Нутелли.
Додайте три столові ложки фундука і продовжуйте подрібнювати, поки суміш не стане розсипчастою.
Викладіть суміш у круглу роз'ємну форму для торта діаметром 23 см і утрамбуйте. Поставте в холодильник для охолодження.
Збийте вершковий сир і цукрову пудру, потім додайте до суміші решту Нутелли. Збивайте до однорідності.
Дістаньте основу для чізкейка з холодильника і викладіть зверху суміш із Нутеллою.
Посипте зверху рубаним фундуком, що залишився, і поставте в холодильник щонайменше на чотири години. Найкраще залишити чізкейк на ніч у холодильнику.
Чізкейк може зберігатися в холодильнику до чотирьох днів, але не більше.
Раніше УНІАН публікував рецепт ванільного чизкейка від Джеймі Олівера, для якого знадобиться всього 5 інгредієнтів - і вершки для нього не потрібні.