Чізкейк виходить божественно смачним / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, REUTERS

Відомий кондитер Найджелла Лоусон, яка є визнаним гуру вишуканої, але простої випічки, поділилася рецептом найпростішого, але божественно смачного шоколадного чізкейка з нутеллою. Як пише Express, він готується всього з кількох інгредієнтів, навіть без випічки, але має абсолютно розкішний смак.

Однак врахуйте, що цей чізкейк потрібно залишити в холодильнику щонайменше на чотири години, перш ніж його можна буде подавати.

Інгредієнти (на 8-12 скибочок):

Відео дня
  • 250 г печива
  • 75 г м'якого несолоного масла
  • 350 г банка Нутелли
  • 100 г рубаного підсмаженого фундука
  • 500 г вершкового сиру (кімнатної температури)
  • 60 г цукрової пудри

Метод приготування

Подрібніть печиво в кухонному комбайні, додайте масло і столову ложку Нутелли.

Додайте три столові ложки фундука і продовжуйте подрібнювати, поки суміш не стане розсипчастою.

Викладіть суміш у круглу роз'ємну форму для торта діаметром 23 см і утрамбуйте. Поставте в холодильник для охолодження.

Збийте вершковий сир і цукрову пудру, потім додайте до суміші решту Нутелли. Збивайте до однорідності.

Дістаньте основу для чізкейка з холодильника і викладіть зверху суміш із Нутеллою.

Посипте зверху рубаним фундуком, що залишився, і поставте в холодильник щонайменше на чотири години. Найкраще залишити чізкейк на ніч у холодильнику.

Чізкейк може зберігатися в холодильнику до чотирьох днів, але не більше.

Раніше УНІАН публікував рецепт ванільного чизкейка від Джеймі Олівера, для якого знадобиться всього 5 інгредієнтів - і вершки для нього не потрібні.

Вас також можуть зацікавити новини: