Механік дав корисну пораду всім водіям / скріншот YouTube @scottykilmer

Популярний у мережі механік Скотті Кілмер дав усім водіям просту пораду, яка допоможе уникнути неприємностей, якщо авто раптом застрягло на узбіччі.

Як пише Express, Скотті Кілмер працює механіком понад 55 років і регулярно публікує відеоролики, в яких допомагає глядачам уникати дорогих помилок, пов'язаних з автомобілями.

У черговому ролику механік рекомендував усім водіям тримати в багажнику авто повітряний насос.

Відео дня

"Більшість людей ніколи не перевіряють запасне колесо, до нього часто важко отримати доступ. Отже, якщо у вас спустило колесо, у половині випадків у запасному колесі теж немає повітря", - розповів Скотті.

За його словами, зберігання повітряного насоса в багажнику автомобіля має низку переваг. Наприклад, можна підкачати запасне колесо, оскільки часто водії про них забувають.

Скотті також підкреслив, що повітряний насос особливо корисний для власників автомобілів, у яких немає запасних коліс, адже можна ненадовго підкачати проколоту шину.

Механік рекомендує не скупитися і купити якісний насос, на який можна покластися в разі неприємності. Циліндр і поршень насоса мають бути зроблені з металу, корпус теж із металу. Такий насос, за словами Скотті, прослужить усе життя.

Нагадаємо, раніше експерт з уживаних машин назвав маловідому модель надійного авто, яке можна купити досить дешево.

Вас також можуть зацікавити новини: