Поживне авокадо часто їдять на сніданок / Колаж УНІАН / Скриншот, фото ua.depositphotos.com

Люди люблять авокадо за його ніжну, кремову текстуру, приємний горіховий смак і універсальність у приготуванні страв.

Цей фрукт багатий на корисні жири, вітаміни та антиоксиданти, що робить його популярним серед прихильників здорового харчування. До того ж, авокадо чудово поєднується з різними інгредієнтами - від тостів і салатів до смузі та соусів.

Користувачка TikTok kerrydenevan поділилася у мережі трюком, який дозволяє значно прискорити дозрівання авокадо, не піддаючи його різноманітним "знущанням". Дівчина просто залишила його на ніч у паперовому пакеті. За її словами, фрукт, який був твердим наче камінь, вранці дозрів.

Відео дня

Як пояснює Express, все через етилен - природний газ, який виділяють фрукти під час дозрівання. Коли авокадо знаходиться в закритому просторі, там накопичується етилен, прискорюючи цей процес.

Видання зазначає, що в інтернеті можна знайти лайфхак, згідно з яким авокадо допоможе дозріти запікання у духовці чи мікрохвильовій печі, однак приготування незрілого фрукта не зарадить цій ситуації:

"Авокадо не дозріває при сильному нагріванні, оскільки це лише готує зовнішній шар фрукта. Його зовнішній вигляд стає м’яким, а серцевина залишається недозрілою".

Інші корисні лайфхаки

У мережі стрімко набирає популярність простий лайфхак, який обіцяє щоразу ідеальну смажену яєчню. Методом, що підкорив багатьох користувачів, поділилася відома блогерка.

А експерт Heritage Park Laundry розповів, як можна швидко "реанімувати" старі рушники, які стали жорсткими внаслідок неправильного прання.

Вас також можуть зацікавити новини: