Готувати хліб – це завжди складна і довга справа, адже потрібно чекати, поки тісто підніметься і лише потім випікати у духовці, що також займає багато часу.
Однак, як пише Еxpress, є простий рецепт коржиків, які легко замінять хліб у не потребують багато зусиль.
Швидкі свіжоспечені коржики м’які та ідеально поєднуються з соусами, а їхнє приготування з нуля займає лише 15 хвилин. Для хлібців вам знадобляться:
- борошно - 480 г;
- йогурт - 220 г;
- вода - 200 мл;
- розпушувач - 10 г;
- сіль - 1 ч.л.;
- олія - 10 мл;
- оливкова олія для змащування - 50 мл.
З’єднайте сухі інгредієнти. Влийте йогурт, воду та олію. Перемішуйте, поки не отримаєте однорідне тісто. Якщо воно буде занадто липке, можна додати трохи борошна.
Обережно вимішайте тісто на присипаній борошном поверхні. Розділіть його на шматочки та сформуйте кружечки, товщиною близько 2,5 см.
Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Готуйте кожен коржик протягом 2-3 хвилини з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору та готовності.
Перш ніж перевертати кожен хлібець, змастіть його верх оливковою олією. Це додає смак і золотисту скоринку. Подавайте теплий домашній хліб із улюбленими соусами, намазками або до будь-якої страви.
Що ще приготувати
Багато людей люблять курячу грудку за її смак та користь для здоров'я. Цю частину курки дуже легко пересушити, однак є рецепт, за яким грудка вийде соковитою.
Домашній бісквітний рулет може здаватись чимось складним. Однак достатньо хоча б раз його правильно приготувати, і він вже не буде такою загадкою, особливо, коли є правильний рецепт.