У світі, де успіх часто вимірюється фінансовими досягненнями, статусом та чудернацькими назвами посад, Баффетт пропонує інший погляд /скріншот

Відомий у всьому світі американський підприємець, мільярдер і один із найбільших інвесторів Воррен Баффет говорив, що він оцінює свій життєвий успіх за тим, скільки людей справді люблять його.

Видання Inc пише, що в цьому випадку любов - це взаємність і служіння людству. Баффет нагадує нам, що справжня валюта життя - це стосунки, які ми розвиваємо і які ведуть до двосторонньої любові.

Для підприємців і лідерів це не таке просте завдання, бо світ нас цього не вчить. Нас затягує в машину досягнення більшого і створення багатства, і ми забуваємо про інші важливі складові життя. Але, як каже Баффет, коли ви відкинете все інше, найважливішим буде не те, скільки грошей лежить на вашому банківському рахунку, скільки нагород ви здобули чи який у вас дім, а ті стосунки, які ви побудували, які справді мають значення.

Відео дня

Працюйте з любов'ю

Справжнє лідерство - полягає в культивуванні стосунків, які не тільки допомагають людям процвітати та рости, а й приносять лідерам самореалізацію та мету.

Знайдіть час, щоб познайомитися зі своєю командою, проявіть щиру зацікавленість їхнім життям поза роботою, інвестуйте в їх ріст та створіть культуру співпереживання і довіри. Побудова міцних, довірчих стосунків із командою створює почуття відданості та любові, яке виходить за межі робочого місця.

Як привнести любов у своє життя

Будьте присутні - коли ви перебуваєте з кимось на роботі, дійсно будьте з ним. Вимкніть відволікаючі фактори і зосередьтеся на тому, щоб слухати.

Практикуйте вдячність - відмічайте людей, які підтримують вас, і висловлюйте їм вдячність - словами, діями чи жестами.

Встановіть кордони - робота важлива, але це не все. Захистіть свій час із тими, з ким ви хочете бути ближчими, чи то в бізнесі, чи то в особистому житті, встановивши чіткі межі свого розкладу.

Інвестуйте в якісний час - регулярно приділяйте час людям, які мають для вас значення.

Віддавайте перевагу емпатії - розумійте потреби та емоції інших людей.

Раніше УНІАН писав, як сформувати установку на багатство.

Вас також можуть зацікавити новини: