
Є люди, які не особливо люблять морозиво. Але коли справа стосується домашнього морозива, все, звичайно ж, може змінитися. Є щось особливе в тому, щоб зробити його самостійно - і від цього воно стає просто чарівним.
Проблема тільки в тому, що не кожному до душі весь цей процес із перемішуванням і очікуванням, поки машина зробить свою роботу. Але є рецепт, у якому навіть не використовується морожениця, пише Parade.
Цей метод неймовірно простий і не вимагає ніякого спеціального обладнання - потрібен тільки звичайний міксер і трохи терпіння. Вам знадобляться всього три інгредієнти, а на приготування піде всього кілька хвилин.
У чаші стаціонарного міксера або у великій мисці за допомогою ручного міксера збийте холодні вершки до стійких піків. Цей крок важливий для створення повітряної текстури, яка легко накладається. Акуратно вмішайте згущене молоко і какао-порошок, намагаючись не перебити масу, щоб зберегти легкість вершків.
Перелийте суміш у форму для випічки або контейнер, розрівняйте поверхню і приберіть у морозильник мінімум на шість годин (краще залишити на ніч). І все, готово.
Інші неймовірно цікаві рецепти
Раніше УНІАН повідомляв, як приготувати хрусткі цибулеві кільця. Вказується, що готуються ці цибулеві чіпси легко і всього з двох інгредієнтів - нарізаної цибулі та сиру пармезан.
Крім того, ми розповідали про простий японський спосіб, як зробити лосось у 10 разів смачнішим. Це проста, але ароматна страва, якою можна насолоджуватися на сніданок, обід або вечерю, і оскільки вона готується всього з трьох інгредієнтів, її неймовірно легко приготувати вдома.