Названо речі, які краще не зберігати під ліжком / фото ua.depositphotos.com

Експерти з організації назвали список речей, які ніколи не слід зберігати під ліжком, пише marthastewart.com.

"Як би не було заманливо використовувати цей простір для зберігання всіх ваших речей, деякі речі краще зберігати в іншому місці, де їх не забудуть і не будуть ігнорувати", - ідеться в публікації.

Речі, які не можна зберігати під ліжком

Генеральна директорка Ready, Set, FRESH Тіна Прістлі, а також професійні організаторки Саріт Вайс і Мелані Саммерс озвучили такий список речей:

Відео дня

Взуття. За словами Прістлі, заховане взуття під ліжком може збирати пил і сміття. Вайс порекомендувала зберігати взуття в шафі або на полиці біля входу.

Документи. Експерти попередили, що документи, які зберігаються під ліжком, з більшою ймовірністю можуть пошкодитися. Вайс порадила ретельно перебрати свої папери, залишити тільки необхідні документи і зберігати їх у надійній шухляді.

Невикористовувана електроніка. За рекомендацією Саммерс, старі гаджети найкраще зберігати в спеціальній шухляді для техніки, залишивши простір під ліжком чистим і вільним.

Сезонні речі. Саммерс зазначила, що зберігання сезонних речей під ліжком може призвести до накопичення пилу. За її словами, найкраще зберігати їх у шухлядах на рівні очей у підвалі, коморі, гаражі або в іншому легкодоступному місці.

Одяг та аксесуари, які часто надягають. Такі речі мають бути в легкій доступності. За словами Вайс, сезонний одяг краще зберігати в шафі. Шпильки для волосся, прикраси, сумочки теж не слід залишати під ліжком. Щоб вони були готові до використання в будь-який момент, для них також необхідно виділити місце в шафах, на полицях або в шухлядах, додала експертка.

Особисті пам'ятні речі. Щоб забезпечити збереження важливих пам'ятних речей, їх варто помістити в коробки і виділити їм окрему полицю в шафі.

Вироби зі шкіри. Під ліжком частина скупчується пил і бактерії, які можуть пошкодити вироби зі шкіри. За словами Прістлі, під час зберігання в неправильному місці шкіра може покритися цвіллю або з часом потріскатися. Найкращим місцем зберігання для шкіряних виробів може бути шафа або комора.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав про те, що ніколи не можна чистити за допомогою оцту.

Вас також можуть зацікавити новини: