Механік назвав головну слабкість французьких автомобілів / фото ua.depositphotos.com

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись досвідом механіка Дейва Харрісона з 911 Auto Repairs.

У матеріалі йдеться, що "ахіллесова п'ята" французьких автомобілів полягає в електриці. Коли вона виходить з ладу, автомобіль практично стає списаним, тому що сучасні системи занадто складні, і все проходить через центральний комп'ютер.

"Не купуйте французький автомобіль. У їхніх машин одна велика проблема - електрика. Вони побудовані по-французьки, з таким ставленням, що "і так зійде", тому вони ненадійні. Навіть деякі американські бренди використовують французькі двигуни. Вони хочуть, щоб ви думали, що у них оригінальні двигуни, але багато виробників купують і обмінюються двигунами один з одним, щоб заощадити гроші", - заявив Харрісон для видання.

Відео дня

Користувачі на Reddit, як повідомляє ЗМІ, згодні з механіком.

"Мені здається, що французькі автомобілі страждають від своєї поганої репутації, і, ймовірно, на їх обслуговування витрачається менше коштів. Мовляв, все одно зламається, то навіщо турбуватися?", - вважає один із користувачів.

Журналісти підкреслили, що сам Дейв Харрісон віддає перевагу, в якості альтернативи, концерну "VW Audi", який, за його словами, робить дійсно надійні двигуни.

Інші новини з автомобільної тематики

Раніше УНІАН повідомляв, що існує ТОП-5 найпопулярніших старих авто зі США, яким надають перевагу українці. Однією з найпопулярніших моделей є Tesla Model Y.

Крім того, є подібний список, але вже про найпопулярніші в Україні моделі бензинових автомобілів, які купують українці протягом останніх місяців. У 2024 році громадяни купили на 35% більше машин, ніж минулого.

Вас також можуть зацікавити новини: