Психологічний тест на характер / УНІАН

Багато людей намагаються розібратися зі своєю особистістю, щоб поліпшити якість життя. У цьому допоможе цей психологічний тест. Усе, що вам потрібно - це вибрати геометричну фігуру, яка подобається більше за інші.

Швидкий психологічний тест - картинки допоможуть дізнатися правду

Для того щоб пройти психологічний тест із фігурами, вам потрібно в кожній із наведених нижче чотирьох картинок вибрати найбільш "близьку" геометричну фігуру, яка видається красивою або цікавою. Кожній фігурі відповідає буква - А, Б, В або Г.

Психологічний тест - картинка 1 / УНІАН
Психологічний тест - картинка 2 / УНІАН
Психологічний тест - картинка 3 / УНІАН
Психологічний тест - картинка 4 / УНІАН

Коли ви визначитеся з фігурами на кожній картинці, потрібно запам'ятати свій вибір і порахувати, які літери обирали. Кожній букві відповідає цифра:

Відео дня
  • А - 4
  • Б - 6
  • В - 2
  • Г - 10

У вас має вийти 4 літери та 4 цифри у відповіді. Далі ви складаєте цифри і бачите однозначне число. Останній крок - розшифровка психологічного тесту.

Від 8 до 13 балів

Ви сильно залежите від думки оточуючих, від неї ж змінюється і поведінка. Втратити впевненість для вас дуже просто, а повернути назад - неймовірно складно. Вам важко займатися тим, що не подобається, а треба - це вибиває з колії. Недовірливість заважає будувати адекватні стосунки з оточуючими, вас складно назвати господарем своїх рішень і свого життя. Також ви дуже чутливі - часто йдете на поводу у власних емоцій.

Від 14 до 20 балів

Ви пливете за течією, але відчайдушно прагнете знайти свій особистий істинний шлях. Можете критично оцінювати свої вчинки, оточуючі не мають впливу на вас, якщо тільки не знайдуть переконливих аргументів. Якщо ваш здоровий глузд підкаже, що обрана позиція шкодить, то ви легко можете від неї відмовитися.

Від 21 до 27 балів

Ви часто вважаєте, що маєте рацію, але також схильні до зовнішнього впливу. Особливо це стосується значущих для вас людей, чия думка дуже авторитетна. У вас раціональне мислення і здатність до аналізу, тому для вас неважко знайти золоту середину між двома або трьома варіантами розвитку подій. Інстинктивно ви завжди можете вибрати правильний шлях.

Від 28 до 34 балів

Вам дуже складно відмовлятися від своїх поглядів, принципів і рішень, навіть якщо бачите свою неправоту. Що більше хтось прагне на вас вплинути, то серйозніший опір від зустрічає. Найімовірніше, така завзятість і завзяте відстоювання кордонів свідчить про невпевненість у собі та боязнь потрапити в неприємну ситуацію через невірно зроблений вибір. Вам дуже не хочеться зайвий раз "викликати на себе вогонь".

Від 35 до 40 балів

Якщо ви щось "вбили" собі в голову, то переконати вас неможливо. Ви дуже жорстка людина, яка впевнено йде до своїх цілей, не озираючись назад. Ви можете "спалювати мости" і шкодувати про це, але ті, хто добре вас знає, можуть уміло і непомітно направляти вашу особистість у потрібний бік. Намагайтеся бути менш упертим і більш лояльним до світу.

Вас також можуть зацікавити новини: