Курка в солодкому соусі це дуже смачно / ua.depositphotos.com

Медова курка - це чудова страва, яка вигідно доповнить будь-який гарнір та дозволить швидко нагодувати всю родину.

"Приготуйте це сімейне медове курча, приправлене часником, соєвим соусом, лимоном та імбиром, за 30 хвилин. Подавайте з рисом і броколі для ситної страви", - йдеться у дописі до рецепту на сайті BBC GoodFood.

Для приготування треба взяти:

Відео дня
  • куряче філе - 4 шт. (600 г);
  • борошно - 2 ст.л.;
  • свіжий імбир - 40 г;
  • часник - 4 зубчики;
  • соєвий соус - 6 ст. л.;
  • мед - 5 ст. л.;
  • сік половини лимона;
  • олія - 1 ст. л.

Філе нарізаємо кубиками по 2-3  см. Імбир чистимо й дрібно натираємо. Часник дрібно нарізаємо. Помістіть курку в миску, додайте туди борошно та приправи. Перемішайте, щоб м'ясо покрилось рівномірним шаром.

Окремо змішайте імбир, часник, сою, мед і половину лимонного соку. Олію розігрійте у великій сковороді на сильному вогні та обсмажте курку 3-4 хвилини до золотистого кольору. Додайте медовий соус і смажте, помішуючи, 10 хвилин або до готовності. На цьому етапі спробуйте м'ясо на смак і за потреби приправте. 

Для подачі можна відварити додатково рис або приготувати будь-який інший гарнір на ваш вибір.

Раніше УНІАН розповідав, як приготувати хрустке та ароматне мармурове печиво. У версії від BBC GoodFood смаколик робиться з різдвяними спеціями, які наповнять ваш будинок чудовими ароматами.

Вас також можуть зацікавити новини: