Є кілька ознак того, що у ваших стосунках є проблеми / фото ua.depositphotos.com

Існують певні ознаки того, що чоловік не ставиться до вас серйозно і у ваших стосунках є глибокі проблеми. Як пишуть у статті для видання Yourt Tango експерти зі стосунків Наташа Бертон, Міган МакКрарі та Джулі Фішман, такі чоловіки можуть відрізнятися один від одного, проте є кілька спільних "червоних прапорів".

1. Він не визнає ваші стосунки

Часто жінки вірять у те, що чоловік завжди має бути лідером та ініціювати обговорення стосунків, або надто бояться запитати. При цьому журнал Journal of Personality підтверджує, що боятися відмови - це нормально, іноді незнання більш терпиме, ніж почути "ні".

Відео дня

Однак якщо чоловік не може дати визначення вашим стосункам навіть після того, як ви набралися сміливості й безпосередньо запитали його, що між вами відбувається, вам краще розлучитися, вважають експерти.

2. Він неуважний

Коли ви вступаєте в партнерські стосунки, очікується, що ви проявлятимете увагу (і повагу) одне до одного, зазначає Journal of Personal Relationships. Однак деякі чоловіки не виявляють жодної турботи щодо жінок у своєму житті. У цьому разі зверніть увагу на дрібні жести - наприклад, якщо дорогою до вас додому він купить собі каву, але забуде принести вам смаколик. Така поведінка має тенденцію до ескалації і дуже скоро ви можете опинитися у стосунках з "одностороннім рухом".

3. Він не приходить

Дослідження, проведене в Journal of Social and Personal Relationships, показує, що для здорових стосунків партнер має підтримувати вас у ваших починаннях.

Не бути присутнім на одному з важливих для вас моментів - це  безцеремонність і вірна ознака почуттів вашого чоловіка. Якщо він кидає вас у той момент, коли ви потребуєте його найбільше, це ясно дає вам зрозуміти, що ви не важливі для нього.

4. Він постійно критикує вас

Чоловік, який контролює, завжди знайде спосіб критикувати вас і ваше життя, стверджує дослідження, опубліковане в Public Library of Science One Journal. І не важливо, як він виправдовує цю критику - намагається не дати вам "зганьбитися" або вважає, що знає, як краще.

Подібні дії показують, що ваш чоловік не стільки зацікавлений у вас, скільки прагне зігнути, зламати і надати вам форму жінки, на яку, на його думку, він заслуговує.

5. Він тисне на вас

Багато хто з нас стикався з тим, що чоловіки розігрують карту "зроби це для мене". Якщо прохання не виходить далеко за межі вашої зони комфорту, звісно, ви можете спробувати те, що вам не особливо цікаво, щоб догодити своєму чоловікові.

Однак в огляді досліджень агресивної поведінки в романтичних стосунках, опублікованому в International Journal of Environmental Research and Public Health, пояснюється, що коли хлопець вимагає, щоб ви зробили щось, що виходить за межі, вам потрібно негайно йти, поки він не змусив вас зробити щось проти вашої волі.

6. Він звинувачує вас у невірності

International Journal of Environmental Research and Public Health зазначає, що помилкові звинувачення в невірності використовуються для контролю над вами, і багато жінок також повідомляють про це явище.

Раніше психологи розповіли про три запитання, які не варто ставити на першому побаченні.

Вас також можуть зацікавити новини: