Мандрівник пояснив, чому йому подобається Іран / скріншот

Незважаючи на те, що закордонні подорожі мають несподівану користь, той же Іран здається похмурим та безрадісним місцем, де заборонено домашніх тварин та музику. Навіть Міністерство закордонних справ Великобританії не радить туди їздити, бо громадяни наражаються на ризик "арешту, допиту або затримання", але ось Youtube-блогер Дрю Бінскі вирішив вирушити в цю країну, щоб дізнатися про неї на власному досвіді, пише Mirror.

За його словами, незважаючи на "політичну напруженість" між США та Іраном, іранський народ добре ставиться до американців.

"Люди люблять американців. Вони завжди хочуть поговорити зі мною про Америку і дійсно мріють відвідати США", - розповів мандрівник виданню.

Він додав, що Іран "найбільш неправильно сприйнята країна у світі".

"Усі думають, що тут небезпечно і страшно, але насправді це приголомшлива країна", - зазначив Бінскі. Мандрівник поділився своїми улюбленими пам'ятками в цій близькосхідній країні - стародавнє місто Персеполь, головна площа в Ісфахані, найбільший у світі критий базар у Тебрізі та "райдужний" острів Хормуз.

У матеріалі вказано, що, як би Дрю не був відданий Близькому Сходу, в Ірані страчують більше людей, ніж у будь-якій іншій країні світу. Там одна з найсуворіших цензур у світі.

Інші цікаві новини для мандрівників

Раніше УНІАН повідомляв про американця, який відвідав усі країни світу і якому вдається уникати скасувань авіарейсів. Хлопець здійснив уже 500 авіаперельотів, і тільки два з них було скасовано. Тому його тактика точно працює.

Крім того, туристам назвали найкращу пору року для відпочинку в Таїланді. Багато хто намагається уникати сезону дощів у цьому регіоні, проте експерти пояснюють, що в такі періоди можна добряче заощадити.

Вас також можуть зацікавити новини: