Експерт сказав, які риси характеру зазвичай мають щасливі люди / фото pixabay.com

Розібратися в тому, як правильно жити в цьому світі і стати щасливим може виявитися досить непростим завданням. Але деякі люди все ж стають по-справжньому щасливими.

Таких особистостей можна розпізнати за 7 унікальними рисами характеру, які їм зазвичай притаманні, пише у своїй статті для видання HackSpirit відомий експерт з уважності, стосунків та особистого розвитку, автор книги "Приховані секрети буддизму: як жити з максимальним впливом і мінімальним его" Лаклан Браун.

За словами експерта, перша риса таких людей - налаштованість на позитив. Браун підкреслив, що вони не ігнорують реальність, не відмахуються від проблем і зосереджені не на неприємностях, а на тому, як їх подолати.

Відео дня

Як зрозуміти, що людина щаслива - інші ознаки від експерта:

  • глибоке почуття вдячності - вони завжди знаходять щось позитивне, що хтось привніс у їхнє життя;
  • усвідомленість - вони повністю занурені у своє життя, проживають кожен момент і цінують його;
  • емоційна стійкість - дозволяють собі проживати емоції, але не дають їм можливості брати контроль над їхнім життям;
  • почуваються комфортно на самоті;
  • баланс - розуміють, що в усіх аспектах власного життя потрібно підтримувати здорову рівновагу.

Експерт підкреслив, що 7 унікальна риса щасливих людей - справжність. Автор додав, що вони можуть бути чесними і з собою, і з іншими.

Цікаві новини - що вже повідомлялося

Раніше експерти пояснили, як розпізнати впевнену в собі жінку. За їхніми відомостями, таким жінкам притаманні 6 типів поведінки, зокрема, вони на перше місце ставлять турботу про себе, можуть установити здорові кордони й здатні радіти успіхам інших представниць прекрасної статі.

Вас також можуть зацікавити новини: