Кілмер наголосив, що використання губок для миття кузова може подряпати фарбу / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Найкращий автомеханік Скотті Кілмер вказав на те, що використання звичайного методу очищення може мати неприємні наслідки та пошкодити транспортні засоби.

Провідний експерт наголосив, що використання губок для миття кузова може подряпати фарбу, пише Daily Express.

Це може залишити сліди на всій фарбі бензинових і дизельних моделей, які, найімовірніше, з'являться в сонячні дні.

Відео дня

Однак Скотті показує, що заміна губки на щось інше, доступне в більшості магазинів, швидше за все, захистить кузов.

Виступаючи на своєму каналі YouTube, Скотті сказав: "Сьогодні я збираюся показати вам, чому ви ніколи не повинні використовувати губку для миття автомобіля. Добре, я визнаю, що в молодості я використовував губки, тому що був дурним і не знав нічого кращого. Сьогодні я викинув губку і використовую вовняну рукавицю. Губки можуть подряпати фарбу. Вовняні рукавиці м'які, вони просто чистять".

Тим часом Скотті наголосив, що автомобілісти також мають перевіряти, чи підходить розчин, який вони використовують для миття автомобіля, для цієї мети.

Простого змішування мийного засобу і води недостатньо, якщо водії хочуть, щоб їхній автомобіль блищав належним чином.

Він прокоментував: "І поки ви цим займаєтеся, не використовуйте рідину для миття посуду і воду. Це для миття посуду. Переконайтеся, що ви добре помили машину, як ця".

Скотті вказав на блискучий кузов свого автомобіля, перш ніж додати: "Цій фарбі 15 років, доказ того, що вона працює".

Поради Скотті Кілмера

Провідний автомеханік Скотті Кілмер наголосив, що власники старих автомобілів з бензиновими і дизельними двигунами можуть "заощадити тисячі", перевіривши сьогодні один компонент у своїх автомобілях.

Скотті припустив, що доливання оливи або підтримання її вище певної точки допоможе забезпечити безперебійну роботу транспортних засобів.

Вас також можуть зацікавити новини: