Цим собакам потрібно для щастя зовсім мало / Колаж УНІАН, фото pixabay.com, фото ua.depositphotos.com

Дедалі більше людей наважуються завести в сім'ї собаку. Однак часто досить складно вибрати серед сотень порід ту, що підходить саме вам, оскільки всі вони відрізняються за характером. Якщо ви шукаєте "сонячне", життєрадісне цуценя, яке ніколи не сумуватиме і завжди зможе розвеселити вас, то, як пише портал Scotsman, на думку The Kennel Club, вам варто звернути увагу на ці 10 порід.

1. Бішон фризе. Історично склалося так, що бішон фризе звикли балувати французькі королівські особи, тож, напевно, цілком логічно, що ці собаки з широкою посмішкою та чарівною пухнастою шубкою відомі своєю веселою вдачею.

2. Бордер-коллі дуже весела порода, але у справжній собачий рай вони потрапляють, коли займаються спортом. Немає жодної собаки, яка була б більш у своїй стихії, ніж захоплена бордер-коллі, що мчить по полю.

Відео дня

3. Лабрадор-ретривер. Ці собаки генетично схильні до життєрадісності: їжа, прогулянки і погладжування зустрічаються з блаженною радістю.

4. Бедлінгтон-тер'єр мабуть, найбільш усміхнена з усіх порід собак, завдяки чому їхні веселі мордочки популярні в Instagram. Спочатку вони були виведені для полювання на щурів, а зараз люблять бігати і довго обійматися.

5. Бігль. Його описують як "щасливого, веселого і доброзичливого", і їхні усміхнені морди відображають їхній звичайний настрій. Коли вони щасливі, як і більшість собак, вони виляють хвостом, але коли бігль дійсно щасливий, він виляє всім тілом.

6. Ірландський сетер - ще одна собака, яка найбільш життєрадісна під час фізичних вправ. Вони ніколи не втомлюються гратися зі своїми сім'ями, а постійно виляючий хвіст демонструє, наскільки вони щасливі.

7. Брюссельський гриффон - одна з найвеселіших порід маленьких собак, яка від природи любить гратися. Вони також можуть змусити вас посміхнутися своєю зухвалою поведінкою.

8. Мальтійський пудель. Це собаки, які люблять, щоб їх балували, і можуть потрапити в скрутне становище через свою безстрашність, яка не відповідає їхньому маленькому зросту. Проте в які б халепи вони не потрапляли, вони завжди реагують на них із гарним настроєм - і чекають від вас того ж.

9. Кінг Чарльз спанієль потребує дуже малого, щоб бути щасливим. Дайте їм кілька кіл по саду і зручне місце для сну, і вони будуть абсолютно задоволені.

10. Золотистий ретривер. Можливо, вони не такі життєрадісні, як їхні близькі родичі лабрадори-ретривери, проте вони люблять життя і будуть любити вас - за умови, що ви, що дуже важливо, будете їх годувати.

Раніше кінолог назвав одну породу собак, яку б він ніколи не рекомендував для сімей.

Вас також можуть зацікавити новини: