
Масло можна перетворити на розкішний соус beurre monte, який виводить їжу на новий рівень. У мережі опублікували нову техніку приготування цього чарівного соусу, і вона змінює правила гри на кухні, пише журнал Parade.
"Чарівний масляний соус, або beurre monte, як його називають по-французьки, - це простий, але вишуканий масляний соус. Він готується шляхом енергійного збивання холодного масла в киплячій воді", - йдеться в публікації.
Соус beurre monte - як приготувати
Щоб приготувати цей насичений, оксамитовий соус із шовковистою гладенькою, суперкремовою текстурою, вам знадобиться лише холодне масло, нарізане маленькими кубиками, невелика кількість окропу та вінчик.
Спосіб приготування:
- Нагрійте кілька столових ложок води в невеликій каструлі на повільному вогні, поки вона не закипить.
- Поступово додавайте холодне масло, по одному кубику за раз, безперервно збиваючи, доки масло повністю не змішається, а соус не стане густим і кремовим.
Головне - не перегріти соус, оскільки занадто сильне нагрівання може призвести до розділення масла, і воно стане маслянистим, а не гладким.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як приготувати хрусткі цибулеві кільця - дуже простий "вірусний" рецепт.