Голлівудський лікар розповіла, коли найкорисніше тренуватися/ Колаж УНІАН, ua.depositphotos.com, instagram.com/dr.mindypelz

Знаменитий голлівудський лікар Мінді Пельц розповіла, в який час дня найкраще займатися спортом, і поділилася своїми порадами зі здоров'я для зайнятих людей.

В ексклюзивному інтерв'ю DailyMail.comМінді Пельц розповіла, що варто йти до спортзалу одразу після прокидання, бо саме в цей час рівень кортизолу у вашому організмі найвищий.

"Найкращий час для руху - ранок, коли кортизол є. Якщо ви не використовуєте кортизол, ви його накопичуєте, і він буде накопичуватися у вигляді жиру на животі. Тому я великий шанувальник ранкових прогулянок, ранкового руху", - розповіла вона.

Відео дня

Вона також зазначила, що вранці слід витрачати на спортзал щонайменше годину.

Пельц також розповіла, що рівень кортизолу в організмі збільшується під час стресу, тож якщо ви раптово зазнали нервового струсу на роботі, то встаньте і порухайтеся.

"Тому що кортизол - це гормон, який змушує вас рухатися, і коли ви в стресі, цей гормон збільшується. Якщо ви не рухаєтеся, то ви його зберігаєте", - зазначила вона.

Голлівудська експертка зі здоров'я також зазначає, що переривчасте голодування може творити чудеса, якщо ви дотримуватиметеся його "правильно", і порадила людям їсти у світлий час доби.

Раніше УНІАН розповідав про сім порад від лікарів, які допоможуть уникнути збільшення жиру на талії.

Вас також можуть зацікавити новини: