Хто несе найбільшу вагу - головоломка за 5 секунд / колаж УНІАН

Ця головоломка допомагає перевірити свої IQ та спостережливість. Чи зможете ви визначити, хто з чоловіків на картинці несе найбільшу вагу всього за 5 секунд? Перевірте своє критичне та логічне мислення просто зараз!

Хто з чоловіків несе найбільшу вагу - IQ-тест

Цей тест на інтелект перевірить вашу увагу до деталей і здатність швидко міркувати. Чи зможете ви всього за 5 секунд визначити, хто несе більше вантажу?

Погляньте на зображення нижче: три чоловіки несуть колоду. Завдання - визначити, кому доводиться нести найбільшу вагу. На відповідь є лише 5 секунд.

Відео дня
Хто з чоловіків несе найбільшу вагу - тест на IQ / колаж УНІАН

Здавалося б, усе просто, але розв'язати це завдання за відведений час правильно може лише 1 людина з 10.

Подібні мозкові тизери - це чудовий спосіб підвищити свій IQ і відточити навички логічного мислення. Вони змушують нас мислити нестандартно й аналізувати ситуації під тиском, покращують критичне мислення, підвищують спостережливість і перевіряють, наскільки швидко ви можете приймати рішення.

Відповідь на головоломку: чоловік №2 має нести на 25% більше ваги, ніж перший або третій.

Заведено вважати, що під час перенесення такого вантажу втрьох, середня людина несе половину ваги, а люди на краях одну четверту - тобто, перший і третій чоловік несуть по 25% загальної ваги, а чоловік посередині - 50%, що становить на 25% більше, ніж перший або третій. Але якщо чоловік посередині піде, то навантаження на крайніх збільшиться вдвічі, тобто кожен нестиме 50% ваги колоди.

Вам також може сподобатися ще одна головоломка за 5 секунд - потрібно визначити, хто з чоловіків на картинці є справжнім батьком дитини.

Вас також можуть зацікавити новини: