Колаж УНІАН, фото keyouest/ pixabay.com, УНІАН

Розгадування оптичних ілюзій  та головоломок - чудовий спосіб тренувати свій мозок і покращувати творче мислення. Також, на думку деяких дослідників, споглядання оптичної ілюзії може покращити зір, дозволяючи бачити дрібний шрифт. Головоломки спеціально розроблені, щоб обдурити наш зір, тож якщо ви здатні легко з ними впоратися, це свідчить про вашу уважність та високий інтелект. Але крім того, це ще й дуже веселе заняття, не важливо, скільки вам років – 7 чи 57.

УНІАН пропонує нову цікаву головоломку, на якій вам потрібно знайти яблуко, що закотилося поміж лимонів та груш. І у вас на це є всього 6 секунд.

Знайдіть яблуко серед лимонів та груш / фото УНІАН

Щоб подолати цей виклик, ви повинні продемонструвати свої найкращі здібності, адже вам потрібно не лише майстерно впоратись із завданням, а й вкластися у відведений для цього час.

Відео дня

Подібні форми та кольори можуть збити з пантелику, але нехай вас не лякає головоломка. Трохи більше спостережливості та уваги до деталей – і ви з усім впораєтеся.

Якщо вам потрібна допомога, спробуйте розбити зображення на кілька частин. Потім огляньте кожен розділ повільно, по одному, зліва направо.

Якщо ви все ще не в змозі знайти правильну відповідь, то подивіться за зображення нижче.

Відповідь/ фото УНІАН

Спробуйте свої сили в інших цікавих головоломках. Наприклад, спробуйте знайти дивне число за 11 секунд. Або перевірте, чи зможете ви знайти папугу серед сотні горобців на 7 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: