Хто не вагітна - загадка на логіку / картинка УНІАН

Завдання в картинках - швидкий спосіб перевірити свою спостережливість. Такі загадки дуже популярні в інтернеті, особливо якщо в них є якийсь підступ. Ця головоломка на логіку розлетілася соцмережами і викликала багато суперечок у користувачів.

Хто вагітна - загадка для найбільш спостережливих

Ваше завдання - визначити, яка з двох жінок на картинці насправді вагітна. Ця головоломка вимагає кмітливості та спостережливості. А також елементарних знань про те, як протікає вагітність.

Отже, на зображенні зображені дві жінки, які присіли на лавку, щоб перекусити. Одна дівчина їсть бургер, а друга п'є коктейль. Лише одна з них є вагітною. Потрібно визначити, хто саме, ґрунтуючись лише на показаній інформації.

Відео дня

Щоб кинути виклик своєму мозку, спробуйте розв'язати загадку за 5 секунд. Швидко огляньте картинку і спробуйте знайти деталі, які вкажуть на правильну відповідь. При цьому не думайте надто довго. Як правило, перша відповідь є найправильнішою.

Правильна відповідь

Люди, які багато знають про вагітність, легко назвуть правильний варіант. А якщо ви не можете розв'язати цю загадку, то не засмучуйтеся.

Щоб визначити вагітну жінку, достатньо подивитися на одяг. Перша дівчина носить зручну в'язану сукню і кросівки. Дівчина №2 одягнена в елегантну сукню та туфлі.

Такі деталі вказують на те, що дівчина № 1 вагітна. Її одяг більш практичний. А друга жінка не може чекати на дитину. Адже вагітним дуже незручно ходити на високих підборах.

Якщо вам вдалося назвати правильну відповідь і вкластися за 5 секунд, то ви маєте гарну спостережливість і розвинене логічне мислення.

Вас також можуть зацікавити новини: