Впоратись із цією головоломкою буде нелегко / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Оптичні ілюзії та головоломки, на яких потрібно за короткий час знайти предмет чи істоту, сховані на зображенні, розвивають уважність та швидку реакцію. Вони корисні і дітям, і дорослим, адже з їх допомогою можна легко та весело тренувати когнітивні здібності.

УНІАН пропонує нову складну, але цікаву головоломку, на якій вам потрібно знайти собаку, що сховалася серед осіннього пейзажу, і на це у вас є 9 секунд.

Знайти собаку на фото за 9 секунд буде нелегко / фото УНІАН

На фото, автором якого є Немеш Янош, зображений осінній пейзаж у Карпатах, в Закарпатській області. Всі бачать зелену траву, вкриту опалим листям. Але десь на цій галявині майстерно заховався собака, і вам доведеться добряче потрудитися, щоб знайти його на зображенні.

Відео дня

Це може здатися справді складним, але головне - уважно вивчити кожну частину сцени, і ви знайдете собаку. Якщо ви не встигнете впоратися за 9 секунд, нічого страшного – головне результат.

Якщо ви так і не змогли знайти собаку на зображенні, то відповідь нижче.

Відповідь / Фото УНІАН

Спробуйте свої сили також в інших головоломках. Наприклад, спробуйте знайти сонях, який вирізняється з-поміж інших. Або папугу серед сотні горобців.

Вас також можуть зацікавити новини: