Яка фраза обов'язково вразить жінку на першому побаченні / фото depositphotos.com

Перше побачення - це той момент, коли багато хто напевно може відчувати невеликий стрес. Тому іноді важливо знати про деякі поради, які дадуть змогу справити враження і почуватися впевненіше.

Аспірант Стенфордського гуманітарного центру, продюсер, письменник Адам Гілад згадав про найпривабливішу фразу, яку тільки можна сказати на першому побаченні, у своєму матеріалі для Your Tango. Експерт згадав своє знайомство з однією з жінок в онлайні. Їхня перша зустріч пройшла чудово, оскільки вони виявили багато спільного. Тому, за його словами, вже за кілька годин вони обіймалися і цілувалися.

"Саме тоді я зупинився, відсторонився і вимовив найпривабливішу фразу, яку тільки можна сказати на першому побаченні: "Я не збираюся переспати з тобою", - зазначив він. І додав, що, згідно зі статистикою Дослідницького центру П'ю, дедалі більше людей утримуються від близькості після першого побачення.

Відео дня

Згодом Гілад пояснив їй, що він буде готовий до інтимного моменту тільки тоді, коли зможе поглянути їй в очі та сказати "Я кохаю тебе" всім серцем:

"Я говорив, що моя мета - пізнати її, а не просто залізти в її спокусливо обтягуючі штани. Вогонь нашого взаємного тяжіння був вулканічним, і я хотів спрямувати його в потрібне русло, щоб він міг підживлювати щось, що могло б тривати вічно, а не просто вибухнути - і розсіятися".

Експерт розповів, що дуже важливо пам'ятати - жінки на першому побаченні вас не знають, навіть незважаючи на спілкування в інтернеті. Ви маєте шанс показати, що ви серйозно ставитеся до людини, якою вона є, а також продемонструвати, що ви маєте стандарти, яким ви хочете перевірити, чи відповідає вона. Крім того, Гілад пропонує радіти, якщо в дівчини є власні стандарти, адже ця якість призведе до щасливіших стосунків, підтверджують дослідження 2017 року.

"Іншими словами - вони поки що не знають, чи перебувають вони в безпеці. Що вони дійсно знають, так це те, що ви, ймовірно, хочете їх інтимно, напевно до кінця вечора. Безумовно в кінці міфічного "третього побачення", - додав він.

Із самого початку Гілад рекомендує жінкам дати знати, які ваші пріоритети. Письменник заявляє, що перше побачення - це можливість поділитися поглядами на життя і те, чим ми хочемо займатися в цьому житті. Головна мета цієї фрази - "прибрати близькість з порядку денного на першому побаченні", що дає змогу жінці розслабитися на першому побаченні.

Інші новини про стосунки та перші побачення

Раніше УНІАН повідомляв, що пари, які дають 5 обіцянок, назавжди залишаються разом. Перша обіцянка, приміром, така - "я обіцяю кохати тебе щодня".

Крім того, чоловіки зізналися, що їх відлякує на побаченнях: усе зводиться до одного. Часто вони скаржаться на "погану розмову" - коли жінка говорить занадто мало або занадто багато.

Вас також можуть зацікавити новини: