Головоломка на уважність / колаж УНІАН

У головоломці нижче вам потрібно знайти інопланетянина в магазині. Головоломка може здатися легкою, але фішка в тому, що вам потрібно знайти прибульця за заданий час - 5 секунд. Ну що, ви готові до виклику? Запускайте свої таймери і починайте полювання. Якщо вам вдасться вкластися в ці 5 секунд, значить, ваш IQ вище 120.

Головоломка на уважність - де на картинці прибулець

Головоломки - це набагато більше, ніж просто весела розвага. Це - замасковане тренування для розуму. Вони допомагають розвивати критичне мислення і вимагають поглянути на проблему під іншим кутом. Також головоломки вчать наш мозок виявляти закономірності, аналізувати інформацію та мислити логічно, щоб знайти рішення. Пригадування фактів, послідовностей або підказок може мати вирішальне значення для розв'язання певних головоломок, тренуючи нашу пам'ять.

Пропонуємо вам головоломку, яка перевірить вашу спостережливість - вона здається оманливо простою, але вам доведеться подумати і засумніватися, перш ніж сказати своє рішення.

Відео дня

Погляньте на картинку і, рахуючи до 5, скажіть - де тут прибулець?

Де тут прибулець - головоломка на логіку / колаж УНІАН

Отже, як просуваються ваші пошуки прибульця? Ви помітили його з першого погляду чи намагаєтеся зосередитися? Покваптеся! Поки ви читали все це, 5 секунд добігли кінця.

Вітаємо, якщо ви його знайшли - ваші візуальні навички добре себе зарекомендували. Якщо ж ви не змогли розшифрувати відповідь, не здавайтеся - спробуйте розв'язати цю задачку без таймера.

Рішення головоломки знаходиться нижче:

Головоломка - відповідь / колаж УНІАН

Хіба цей брейн-ринг не дивовижний? Поділіться цим тестом з іншими - перевірте, чи є вони майстрами головоломок.

Вам також може сподобатися головоломка з вазою - потрібно знайти на картинці найдивнішу з усіх.

Вас також можуть зацікавити новини: