Експрес-дієти нестійкі та шкідливі / фото ua.depositphotos.com

Експерти виявили найпоширеніші помилки, яких люди припускаються під час спроб схуднути, пише express.co.uk.

Часті помилки під час схуднення

Пропуск прийому їжі. За словами фахівців, однією з найчастіших помилок є пропуск прийому їжі. Оскільки це може призвести до сильного голоду, люди схильні переїдати під час наступного прийому їжі і частіше перекушувати протягом дня. Пропуск прийому їжі також уповільнює метаболізм.

Надмірні фізичні навантаження. Ще одна контрпродуктивна тактика - надмірні фізичні навантаження, які можуть мати неприємні наслідки. Експерти попереджають, що фізичні вправи є важливою частиною фітнес-подорожі, але, якщо зайти надто далеко, це може принести більше шкоди, ніж користі. Перетренованість підвищує рівень кортизолу, змушує вас почуватися більш напруженим і ускладнює спалювання жиру організмом.

Відео дня

Очікування негайних результатів на вагах. Експерти закликають не засмучуватися, якщо ви займаєтеся спортом і харчуєтеся здоровою їжею, але ваги цього не показують. Є кілька причин коливань ваги: затримка води, збільшення м'язової маси та вага неперетравленої їжі.

Експрес-дієти. Вони нестійкі і шкідливі для здоров'я, оскільки можуть уповільнити метаболізм: якщо ви їсте занадто мало калорій, ваше тіло адаптується, зберігаючи їх довше і спалюючи повільніше.

Ігнорування силових вправ. Включення підняття важких предметів у ваш фітнес-режим не менш важливе. Важка атлетика чудово підходить для схуднення, оскільки допомагає збільшити кількість спалюваних калорій у стані спокою.

Нагадаємо, раніше дієтологи розкрили 10 найкращих трав і спецій, які допоможуть схуднути.

Вас також можуть зацікавити новини: