Кішка може вкусити, коли відчуває потребу в ласці та увазі / фото ua.depositphotos.com

Кішка - це і ваш компаньйон, і ваше джерело радості в будь-який день. Іноді ці пухнасті "терапевти" проявляють свою дивну сутність, що може виражатися раптовим укусом.

Видання cattitude daily з'ясувало у досвідченого дослідника котячих і письменника зі штату Колорадо Моді Рамоса, чому кіт кусає без причини.

За його словами, укус кішки - це її спосіб сказати: "Зверни на мене увагу!" Якщо ваша кішка не отримує те, що хоче, саме тоді, коли хоче, вона не посоромиться повідомити про свої бажання.

Відео дня

Кішка може вкусити, коли відчуває потребу в ласці й увазі. Це трапляється з багатьма власниками кішок, коли вони працюють вдома за комп'ютером. До речі, це одна з причин, чому кішки люблять лежати на клавіатурі. Крім того, ця маленька грудочка щастя своїм укусом може сигналізувати про те, що пора наповнити миску кормом.

Часті укуси говорять про те, що пухнастий друг не навчився манер. Кішки, як дикі, так і домашні, вчаться хорошим манерам у своїх родичів. Якщо кошеня занадто сильно вкусить свого брата або сестру, той дасть йому про це знати. Кішка може не усвідомлювати своєї сили, і, хоча вона не завжди прагне заподіяти шкоду, але може це зробити, бо її ніколи не вчили правильно гратися без зубів і кігтів.

Раніше УНІАН писав, чому кішки труться об кути.

Вас також можуть зацікавити новини: