Чоловіки розповіли, що їх відлякує на побаченні / фото ua.depositphotos.com

Перше, про що багато жінок переживають перед тим, як піти на побачення, це те, як вони виглядають – що вдягнути, яку зачіску зробити. Але вирішальним фактором того, чи подобаєтеся ви чоловіку буде далеко не це. 

Про це пише для порталу Your Tango експертка з побачень Ембер Медісон. Тож що чоловікам подобається в партнерці? Згідно з дослідженням, опублікованим в Journal of Experimental Social Psychology, це не колір сукні чи зачіска, а доброта та емпатія.

Натомість, на перших побаченнях чоловіки частіше думають: Чи є у нас теми для розмов? Чи подобається мені проводити з нею час? Чи вважаю я її розумною? Чи здається вона класною? Чи впишеться вона в моє життя? 

Відео дня

"Я подорожувала країною і взяла інтерв'ю у понад 1000 чоловіків про близькість, кохання та побачення, і виявила, що найголовніше, що відштовхує чоловіків на побаченні, – це погане ставлення", – наголосила Ембер Медісон.

Так, на запитання "Що вас відштовхує на побаченні?" 34% чоловіків відповіли "погана розмова" – коли жінка говорить занадто мало чи занадто багато, розповідає про драму у стосунках друзів чи постійно говорить про колишнього. Ще 16% заявили про погані манери, 35% – про погану особистість чи погане ставлення. Про щось інше говорили 14% респондентів.

Чоловік може дізнатися, хто ви насправді, з огляду на те, про що ви говорите на побаченні. Тож не дивно, що погана розмова – одна з найпоширеніших скарг, яку вони називають. Ще одне велике "ні" на першому побаченні, згідно з опитуванням, проведеним YouGov, це привести хлопця додому і одразу ж знайомити із батьками. 

Чоловікам також не подобається спілкуватися з дівчиною, яка цікавиться лише поверхневими речами – наприклад, плітками про знаменитостей. Більшість хотіла б, щоб на першому побаченні обидві сторони ставили питання та робили свій внесок у те, щоб дізнатися більше про одне одного.

Погані манери, які відштовхують хлопців, включають грубість до офіціантів, перевірку телефону, очікування, що хлопець заплатить, і відсутність слова "дякую", коли він це зробить. Також багато чоловіків скаржилися на жінок, які були хвалькуватими, матеріалістичними, не мали почуття гумору або здавалися нерозумними.

До категорії "інше" чоловіки відносили надмірне вживання алкоголю, куріння та загальну несумісність. Не минулося без згадок про фізичні вади, але примітно те, що йшлося не про інвалідність, а, наприклад, неприємний запах з рота чи брудні зуби. 

Тож те, як ви виглядаєте на побаченні, не так важливо, як ви можете собі уявити. Набагато важливіше те, що і як ви говорите. 

Жінка змусила чоловіка втекти з побачення через вікно: що сталося

Раніше ми розповідали історію, коли чоловік втік з побачення через вікно в туалеті. Побачення перетворилося на кошмар, коли справа дійшла до замовлення страв в барі.

Жінка вирішила почастувати устрицями. Загалом вона зʼїла 48 устриць, причому кожну висмоктувала з голосним сьорбанням, що очевидно дуже не сподобалося кавалеру. Довершити трапезу вона вирішила стравою з крабових коржів і червоної картоплі, тоді як чоловік за весь час замовив лише один напій.

Коли офіціати приніс чек із чималою сумою, чоловік пішов в туалет, але так і не повернувся. Примітно, що в мережі жінка не отримала підтримки, на яку розраховувала, розповідаючи свою історію. 

Вас також можуть зацікавити новини: