Десерт, який поєднав і брауні, і печиво, легко приготувати власноруч / ua.depositphotos.com

Для приготування брауні-печива не обов’язково готувати тісто з багатьох інгредієнтів. Для цього можна використати вже готову суміш для брауні. Такий рецепт публікує видання Parade.

Йдеться про поєднання брауні і печива: десерт виходить ніжним і тягучим, як брауні, але при цьому має жувальну текстуру шоколадного печива. 

Зазначається, що авторкою рецепта є Стеф Джильйотті з TikTok, і він став "вірусним" завдяки своїй простоті. 

Відео дня

Також вказується, що можна обирати безглютенову суміш для брауні, якщо це потрібно для здоров’я.

Інгредієнти для брауні-печива:

•    1 упаковка суміші для брауні;

• 2 яйця;

• ½ склянки олії або розтопленого несоленого масла;

• 1 склянка шоколадних крапель (вони вже можуть бути у суміші).

Покроковий процес приготування

1. Розігріти духовку до 175°C, застеліть деко пергаментним папером.

2. У мисці збити суміш для брауні, яйця та олію (або розтоплене масло). Якщо потрібно, додати шоколадні краплі після ретельного перемішування тіста. Тісто буде дуже густим і більше нагадуватиме тісто для печива.

3. Використовуючи ложку, сформувати кульки тіста та викласти їх на деко. Між печивом залишати відстань кілька сантиметрів, адже воно трохи розтікатиметься.

4. У рецепті Стеф зазначено, що випікати потрібно 10 хвилин, але цього може бути мало. Це залежить від розміру печива. А ще, ймовірно, безглютенове борошно потребує тривалішого випікання. Тому може знадобитися ще кілька хвилин

5. Після випікання залишити печиво на 3 хвилини, щоб воно трохи охололо, а тоді перекласти на тарілку. 

До цього печива можна додати горіхи, полити карамеллю чи почипати цукровою пудрою - залежно від вашого смаку.

Раніше УНІАН розповідав, як приготувати найніжніший варіант італійського десерту тірамісу. Останнім часом з'явилося дуже багато нетрадиційних варіантів цього десерту - малиновий, лимонний, полуничний.

Тим часом тірамісу можна об'єднати зі ще одним культовим десертом - банановим пудингом. Для його приготування доведеться витратити трохи більше зусиль, ніж для класичного тірамісу, оскільки потрібно буде приготувати заварний крем. Однак, як запевняють автори рецепта, це того варте.

Вас також можуть зацікавити новини: