Такі моделі автомобілів зможуть проїхати сотні тисяч кілометрів / фото ua.depositphotos.com

Відомий механік Девід Лонг порадив три вживані автомобілі, на які здебільшого не звертають уваги, проте вони є надійними та їх можна купити менш ніж за 12 тисяч доларів, пише Express

У своєму нещодавньому відео на YouTube-каналі Car Wizard він порекомендував водіям купити Honda Accord восьмого покоління.

"Це машина з пробігом 300 000 миль (близько 483 тисячі км), і ви можете очікувати від неї такого ж життя. У них є чотирициліндровий двигун або V6, залежно від того, що ви хочете. Мені подобається чотирициліндровий варіант, тому що в ньому менше рухомих частин, менше свічок запалювання, менше котушок - набагато менше з точки зору витрат і ремонту", - зазначив Лонг.

Відео дня

За словами механіка, його матір має сріблясту Honda Accord, яка була для неї "куленепробивною". 

"Обоє моїх батьків мають по окремій машині - Honda Accord і Toyota Highlander. Вони вже в тому віці, коли немає часу на зламані машини, вони хотіли машини, які будуть служити довго і не будуть їздити в майстерню кожні 90 днів", - підкреслив експерт.

Honda Accord восьмого покоління / фото Вікіпедія

Ще однією моделлю, яку рекомендує Девід, є Subaru Outback. Він зауважив, що моделі, які були побудовані між 2009 і 2013 роками, як правило, найнадійніші.

"Вони мають бути повнопривідними, тому дуже надійними і їздять по всій країні. Є певні місця, які ви можете відвідати, особливо гірські райони, і ці автомобілі всюди, як мурахи на землі. На це є причина, вони справді настільки хороші. Роки, які я рекомендував, є прикладами після того, як прокладки головки блоку циліндрів прогоріли. Якщо у вас Subaru 2003 або 2004 року випуску, дуже ймовірно, що у вас можуть виникнути проблеми з прокладкою головки блоку циліндрів, але в цьому модельному ряді ці проблеми вже вирішені", - запевнив автомеханік.

Subaru Outback / фото Вікіпедія

І на кінець Лонг порадив для тих водіїв, які шукають надійну спортивну модель, звернути увагу на Ford Mustang 2007-2014 років випуску.

"Дехто скаже, що вони підходять лише для того, щоб розбивати натовпи, але я говорю про те, щоб дістатися з пункту А в пункт Б, а ще вони можуть бути дуже веселими у керуванні. Насправді вони зроблені дуже добре, всі жарти в сторону, це дійсно хороші автомобілі, і будь-яка майстерня, що варта їхньої ваги, повинна бути в змозі відремонтувати вітчизняний Мустанг. Ford Mustang GT500 моєї дружини 2008 року випуску має пробіг 210 000 миль, і він досі їздить дуже добре", - додав експерт. 

Ford Mustang 2010-2014 років / фото Вікіпедія

Інші поради від автомобільних експертів

Раніше досвідчений механік Скотті Кілмер розповів про одну важливу річ, яка може продовжити життя вашому автомобілю. Він зазначив, що йдеться про використання силіконового спрею на гумових ущільнювачах навколо багажника та дверних ручок, яке може запобігти їхньому пошкодженню.

Також механік попередив водіїв про один із видів шахрайства під час встановлення шин на автомобіль. Він поділився невдалим досвідом свого сина, якого "надурили" в гаражі після того, як фахівці неправильно встановили ваги. 

Вас також можуть зацікавити новини: