У числі дев'яти загиблих – дівчинка, мешканка України / odessa.online

В Одесі під час пожежі в готелі «Токіо Стар», де в ніч на 17 серпня загинули дев'ять осіб, загинула 10-річна дівчинка.

Як повідомило УНІАН джерело у правоохоронних органах регіону, серед дев'яти загиблих - дівчинка, жителька України.

Читайте такожТрагічна пожежа в одеському готелі «Токіо Стар»: ідентифіковано тіла шести загиблих

Відео дня

«За попередніми даними, серед трьох загиблих, які зараз упізнаються, - дівчинка, 2008 року народження - жителька Сум. День народження дитини - в листопаді ... », - сказав він.

Він уточнив, що офіційного повідомлення від поліції про особу загиблої дитини поки що не надходило.

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 17 серпня в одеському готелі «Токіо Стар» сталася пожежа: 9 людей загинули, 9 - госпіталізовано. У неділю була виписана з лікарні одна з госпіталізованих - жителька Херсонської області. Сьогодні стало відомо, що серед загиблих - дитина і громадянка Австралії.

У поліції заявили про ідентифікацію шести тіл. Двоє з них - жителі Одеської області (юнак, 2002 р. н. і дівчина, 2001 р. н.). Ще двоє - кияни (чоловік, 1995 р.н. і жінка, 1996 р. н.), а також - 58-річний житель Дніпропетровської області та 73-річна громадянка Австралії.

Заходи з ідентифікації ще трьох загиблих тривають. Згідно з результатами судово-медичного обстеження, причина смерті всіх загиблих - отруєння продуктами горіння.

Правоохоронці (відповідно до ст. 208 КПК України) затримали власника готелю «Токіо Стар», відомого підприємця Вадима Чорного.