Інцидент стався на вулиці Дарвіна / фото dnepr24.com.ua

У центрі Києва побили французьку представницю Бюро з демократичних інститутів і прав людини при ОБСЄ.

Про це "Стране" повідомили джерела в МВС.

Читайте такожВ СММ ОБСЄ призначено нового заступника голови місії

Відео дня

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Дарвіна, коли французька спостерігачка від ОБСЄ поверталася після опівночі до себе в готель.

«Проходячи вуличними сходами за нею ув'язався невідомий, схожий на волоцюгу, який почав просити гроші. Коли француженка спробувала звільнитися від нав'язливого супутника, той кілька разів вдарив її, і, ймовірно, хотів пограбувати. Потерпіла почала голосно кликати на допомогу і сполошив злочинця, який втік», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що жінка прибула в Україну в лютому в ролі спостерігача на майбутніх виборах президента. Потерпілу відправили на обстеження до медиків, щоб встановити ступінь тяжкості ушкоджень. За попередніми даними, жінка відбулася легкими тілесними ушкодженнями.

За даним фактом столична поліція почала розслідування, але зловмисник поки не затриманий.

Як повідомляв УНІАН, у Києві знайшли тіло загиблого головного консультанта Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента України Олександра Бухтатого.

Представник Нацполіції заявив, що, «згідно з попереднім оглядом, слідів насильницької смерті на тілі не виявлено». Втім, раніше ЗМІ повідомили, що у загиблого чоловіка була проломлена голова, а руки були забруднені кров'ю.