Дівчину вигнали з церкви за зйомки у порно / скріншот

Американку Еддісон Сінс, яка сповідує християнство, вигнали з церкви за зйомки у порно.

Історію дівчини опублікували в Daily Star.

"Коли я прийшла у свою церкву, мене відвели убік та дали зрозуміти, що знають про мій спосіб життя, й попросили більше не повертатися. Я почувалая зрадженою", – розповіла вона.

Дівчина додала, що попри все вона досі вірить у Бога та сповідує християнство: "Мої стосунки з Богом не змінилися. Я все ще люблю його та знаю, що він любить мене, але досвід з церквою змусив мене боятися знову відкритися".

Читайте такожПастор залишила церкву та повернулася у порно через цькування (фото)Зазначається, що дівчина не тільки знімалася у фільмах для дорослих, але і нерідко з'являлася в еротичних журналах, а також зареєструвалася на платформі OnlyFans, користувачі якої отримують доступ до контенту за певну плату.

Багато місяців вона робила це в таємниці від батьків, але в якийсь момент мати дізналася про її кар'єру. Вона побачила еротичний журнал з оголеною донькою на обкладинці.

"Я завжди відчувала, що повинна виїхати з дому. Одна з причин, по якій я вирішила робити відвертий контент, полягала в тому, що агентства відправляють актрис на зйомки в різні країни. Тоді я подумала, що це буде відмінний спосіб, щоб подорожувати світом", – розповіла Еддісон Сінс.

Раніше повідомлялося, як дівчина-пастор кинула церкву заради конкурсу найкрасивіших сідниць Miss bumbum 2021.

Вас також можуть зацікавити новини